Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stargazer

    senior tag

    sziasztok,

    már kezdtem megbarátkozni a 8-cal. sikerült úgy testre szabnom, hogy egész letisztult használható rendszer lett belőle. legyalultam minden felesleges aceres (aspire p3-171) programot, elfogadható lett a sebesség stb. nem volt olyan reszponzív mint w7-tel, de elfogadható lett.
    erre felmegy a 8.1 és nemhogy gyorsabb lenne vagy valami, a chrome szaggat ha meg akarom nézni az indexet pl. (ez lehet éppen az index hibája is mert más oldalak nem ennyire nyögvenyelősek). a nexus7 ami egy sokkal olcsóbb eszköz, 3-ad annyiba kerül, mégis röccenésmentesen mennek rajta a weboldalak. már nézegettem hátha lehet állítani valahol a vga memória mennyiségét, mert asszem alapba csak 64mb-ot ad neki a rendszer, ami szerintem kevés, de nem találtam semmilyen opciót ahol ezt állítani lehetne. pedig a bios up to date és felraktam a legfrissebb drivereket az acer oldaláról.
    w7 alatt pl. tök frankón testre lehetett szabni a virtuális billenytűzetet, egy csomó opció volt, itt meg semmit nem lehet állítani. előugrik ha kell ha nem (ráadásul 2 is van belőle, de minek...).
    most 2 különböző helyen lehet látni ugyanazokat az információkat, de minek...
    legalább tök véletlenül kiszúrtam hogy a chrome-nak van egy olyan opciója hogy w8 módban való futtatás, és így mintha egy kicsit elfogadhatóbban menne (de lehet hogy csak pszichés)

    szóval csinál valami érdemlegeset is a w8.1 frissítés (3.5 gb-ban remélhetőleg van érdemi dolog is), vagy csak ezt a pár fölösleges eyecandy-t adja a 8-hoz?

    köszi
    üdv
    s

    Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

Új hozzászólás Aktív témák