Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    Segítségeteket kérném pár dologban:

    1. Van valami módja annak, hogy kiderítsem, miért kapcsolt ki a gép teljesen magától? Áramszünet nem volt, bekapcsoláskor úgy indult, mint mikor valami hiba (vagy áramszünet) okozta a leállást, vagyis bekapcsol 1 másodpercre, majd ki, aztán 2-3 másodperc után magától be. Az eseménynapló csak annyit ír, hogy váratlan leállás történt. Hardverhiba tesztek alapján kizárt, persze az alaplapot nem tudom tesztelni.

    2. Ma például random ledobált a wifiről, teljesen üres lett a lista, nehezen, de sikerült újracsatlakoznom. Az eseménynapló szerint "Name resolution for the name win8.ipv6.microsoft.com. timed out after none of the configured DNS servers responded.", más eszközről ment a net, tehát nem a router a hibás. Ez mitől lehet?

    3. Az appok miért lépnek ki időnként? Pl. a Facebook app is gondol egyet és nem vagyok bejelentkezve, írhatom be megint az adataimat. De ez kb. mindegyikkel előfordul, amelyiknek külön bejelentkezés kell.

    4. Teljesen szűz partícióra felmásoltam képeket, és a képnézegető előre lépkedve szépen behozza őket, visszafelé lépkedve meg 3-4 másodperc kell az előző kép újra betöltéséhez. Akármilyen képről legyen szó. Ez nagyon zavaró, találkozott valaki ilyennel? Sőt, már előre lépkedve is lassabb a kelleténél. Töredezettség nincs.

    Amit sikerült megoldanom, az a kékhalálos ébresztés helyett hibernálás, az MS Wired Keyboard 200-am 5 másodpercenként kikapcsolta (faszán kompatibilis elvileg a Win8-cal), az USB energiagazdálkodásának átállításával megjavult, illetve a rajta lévő visszajelző LED-ek újra bekapcsolását a regedit-ben (merthogy azok sem működtek a rendszerben egyszer csak, mert kompatibilis...).

    Sokféle hibánál gyanakszom az alaplapra (chipset driverem sincs hozzá, Asrock M3N78D).

Új hozzászólás Aktív témák