Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz almos94 #63015 üzenetére

    Csak szólok, hogy az nem 5.1-ben szól (mivel stereo zenének nincs 5.1 tartalma), hanem az 5.1-es hangrendszer minden hangszóróján megszólal.
    Gyakorlatilag ALL CHANNEL STEREO módot használsz mély hang kiemeléssel a SUB-on (bár a mélyhang kiemelés nem biztos, hogy végbemegy), amivel a stereo-ra kevert zenék stereo hangzását szépen el is rontod, ergo: innentől nem tudsz beszélni minőségi zenehallgatásról, mivel nem azt hallod és onnan, amit kellene.

    Pár napja üzemeltem be egyik barátomnál a laptopját (új win SSD miatt) és minőségi zene lejátszó programot kellett kerítsek számára. Mikor a helyszínen beüzemeltük a zene lejátszást (gyakorlatilag foobar -> Xonar U1 -> optikán Sony házimozi erősítő), akkor addig kellett variálni a beállításokkal, míg a Sony erősítőn el nem kezdett világítani a kék színű DD lámpa. Értsd: míg 5.1-es érkező jelet nem mutatott az erőlködő. Ekkor tettem fel barátomnak a kérdést: mondja már meg minek kérdezősködtem minőségi zene lejátszó program után és kínlódtam a beállítgatásával, ha a végén úgyis sz...juk a megszólaló hangot az 5.1 mániájával? Ennyi erővel maradhatott volna a korábban használt winamp mellett is és nekem is több időm maradt volna másra :F

    Szerk:
    Ránéztem erre az mpcstar progira, de valóban 4 éve jött ki belőle friss verzió?

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák