Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolee145

    tag

    Sziasztok! Lenne egy kis problémám: eddig Win7 volt a gépen, nem volt vele semmi gond. Nemrég felraktam a Win8.1-et, és érdekes dolgokat csinál. Először is a flash videók a böngészőben kicsit mintha akadnának. Nem úgy, hogy mondjuk másodpercekre, csak érezhető, zavaró. Plusz a böngészőben bizonyos lapokon a scrollozás is akad. Eddig ilyen nem volt.

    Chrome-ot használok. Az igazi érdekesség az, hogy IE alatt semmi ilyen lassulás nincs, cserébe az más oldalakon produkál más dolgokat, plusz azt sem szeretem, hogy a böngésző indításakor nem jelennek meg az utolsó megnyitott oldalak, de mondjuk ez +1 klikk, szóval ezzel még együtt tudnék élni.

    Kérdés, hogy miért akad Chrome alatt, és van-e megoldás? Amit eddig találtam megoldási javaslatot azt megcsináltam: mindenből a legfrissebb verzió, hardveres gyorsítás alapból engedélyezve volt a flash-nél, plugin-eknél a PPAPI engedélyezés (bar az is alapból engedélyezve volt), Chrome win7 kompatibilitási módban futtatása. Van esetleg ezen kívül még amit érdemes kipróbálni, vagy rakjam vissza a Win7-et?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák