Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz front3r #9242 üzenetére

    Nem tudom miért szánalmas az, ha valakinek saját ízlése és véleménye van, amiből az egyéni benyomásai születnek, mikor más munkájára néz.

    Én sem használom a csempéket semmire és szerintem nem is fogom. (Bár persze függ attól, hogy mi minden jön majd metro csempe kompatibilis formátumban és úgy milyen élményt nyújt majd).

    Egyedül arra használom a star menüt, amire eddig is: néha megnyomom a Winkey-t és elkezdem bepötyögni a program nevét, hogy kidobja a kereső (ha épp nem találtam meg a parancsikont az asztalon).
    Ugyanakkor elvettek tőlem valamit, amire még használtam ezt a gombot: előhozni az automatikusan záródó tálcát, mikor beragadt egy teljes képernyős program alatt. Most rögtön CTRL+AL+DEL után kell nyúlnom, vagy előbb be a star menübe és ALT+F4-el vissza...

    Persze asztali PC-kről beszélek, nem érintőképernyős táblagépekről vagy telefonokról... Ide asztali géphez biztos csak opcionálissá tettem volna a metro start menüt, nem annyira erőltetném, hogy nem is lehet beállítani alapértelmezettnek, hogy a sima asztal fogadjon.

    És játékfejlesztők oldaláról ott van a DX 11.1, amit jogosan szidhatnak, mert visszahozta a DirectX 9.0 egyik legnagyobb rákfenéjét, a gyártóspecifikus kiterjesztéseket. Ha nem használják ki ezeket, akkor lustának nevezik őket, ha igen, akkor az plusz munka és azok sírnak, akiknek a kártyája épp gyengébb és nincs meg egy speciális effekt, amit csak a másik gyártó kártyájára írtak meg ilyen kiterjesztések használatával.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák