Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vectormafia

    újonc

    Sziasztok!

    Indexeléssel kapcsolatosan szeretnék kérdezni.

    1.
    Kb. 700000 fájlt szeretnék beindexelni(külső winchesteren lévő fájlok), eddig egyszer 500000-ig eljutottam, aztán újraindult az indexelés. Ha bizonyos időközönként(mondjuk 300 ezrenként) létrehozok egy rendszer-visszaállítási pontot, akkor az az indexelést is visszahozza a visszaállításnál?
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2.
    Ha esetleg a végére jutok, akkor a külső winchester adatait át szeretném másolni egy másik külső winchesterre, ezt pedig újra leindexelni egy másik PC-n. Meg lehetne-e kerülni az indexelést úgy, hogy az előző sikeres indexelési adatbázist átmásolom erre a PC-re, a (másolat) winchester-t pedig ugyanúgy nevezem el, mint a már leindexeltet és ugyanazt a címkét is adom neki?

    Tehát a célom az, hogy egyszerre két gépen két ember tudjon ugyanabban a leindexelt adathalmazban keresni, onnan adatokat másolni egy másik, nem a külső winchesteren lévő helyre.

    ---------------------------------------------------------------------------Ha nem lehetséges------->
    3.
    Nem igazán sikerült megfejtenem, hogy lehetséges-e hálózati meghajtót indexelni(a tallózásnál nem lehet megadni hálózati helyet), vagy azt(mivel bármekkora lehet a hálózati meghajtó, ezért meg sem kísérli), hogy esetleg keresésnél gyorsan csinál egy ideiglenes indexet a keresett részen. Erről tud esetleg valaki valamit? Vagy meg lehet ezt az egészet egyszerűbben is oldani?

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák