Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B4ndiBuild3r

    tag

    Szia!

    Előzmény:
    1 hónappal ezelőtt összeállítottam az új konfigurációmat, amibe egy WD Caviar Black 1TB HDD került.
    Telepítés előtt megformáztam, létrehozott egy 3-400MB-os állományt a Windowsnak, meg egy ~950GB ténylegeset a telepítendő állománynak. Felkerült rá a Windows. Rá egy-két nappal szerencsésen hozzájutottam egy Corsair SSD-hez, így a gyorsaság végett újratelepítettem ismét, viszont mivel az SSD újként került bele, nem azt jelölte a 0. partíciónak hanem még mindig a merevlemezt, így mikor megformáztam mind a kettőt még mindig a HDD-ből vette el azt a 300MB-ot. A 8.1 az SSD-re került.

    Ma kijött a Windows 10. Mivel volt időm és ez véglegesre szántam leformáztam az SSD-t, az adatokat előtte a HDD-re mentettem és töröltem a 8.1 telepítése előtt a HDD-ből létrehozott 300MB-os rendszer számára fenntartott helyet is és feltelepítettem. Minden tökéletesen működik, viszont a HDD-t nem látja, a BIOS-ban látom, Windows telepítő látja, hogy nem üres, és itt a Windows-ban is látom:

    Hogyan tudnám láthatóvá tenni a partíciót, vagy valahogy lementeni a fontosabb dolgokat? Nem voltak rajta halálosan fontos dolgok, de nem szeretném letölteni újra az x száz kedvelt dalokat, programjaimat újra.

    [ Szerkesztve ]

    „We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)

Új hozzászólás Aktív témák