Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Partyface007 #90996 üzenetére

    Ez hardver még mindig gyenge ahhoz, hogy érdemben helyettesítsen egy valamire való pc-t. Hát, akkor ne is említsük vele, a mára már szinte gyengének és elavultnak tekinthető 950 (XL)-t. Persze, hogy nem tudták/ják jól kezelni és élményszámba futtatni a dokkot. Kb nálam is levélnehezék már, vagy fél éve. Arra kitűnő, mert legalább nehéz. Viszont, ahogy írod, ha az MS tovább töketlenkedik, akkor a két másik nagy frankón kifejleszti az ötletét és ők biztosan nem fogják letojni azzal, hogy hát ez most nem jött össze.

    És akkor ott az ájfon, ami pletykákat olvasni, hogy valami brutál hájtek telefonnal jönnek ki a 10 éves évforduló alkalmával és olyan erős (saját fejlesztésű) hardver lesz benne, ami simán kivált egy macbookpro-t.
    Ha ez így lesz, én már cserélem is a hetest.

    De térjünk vissza az MS-re, ahogy írtam, de itt is pletyka szinten olvasva, de elég megbízható pár usa fórumot 2DB/830-as snapdragon, 10 GB RAM, komoly vízhűtéssel jelennek majd meg az SP telefonok, amelyek villámgyorsan dolgoznak majd oda-vissza a desktop rendszerrel. Nos, ilyen hardverrel/kkel már ezt el is hiszem. Tehát, ami pc-én program fel van telepítve, az szinkronban a telefonon is simán működni fog, vagyis tényleg pc lesz az SP. De...

    És itt jön a de, szóval a franc se tudja, hogy ebből mi valósul meg, de tegyük fel, ha valóban ilyen fejlesztések szinte már kész állapotban vannak és ez működik, akkor az MS a két kezével fog mutatni középső ujjat az apple és guglinak. Erre értettem, hogy a végén még nagyot guríthatnak! Mert más magyarázat nem igazán létezik a mostani sok és egyre több elbaltázott baromságra és persze a durva hibák nem törődöm kijavítására, ergo a jelenlegi felhasználók leszarására. Finoman szólva...
    Viszont, ha sokáig tökölnek, akkor ezek megcsinálják, ahogy az idő telik teljesen jóra és akkor úgy fog kinézni a dolog, hogy az egyik elölről, a másik meg hátulról erőszakolja meg az MS röhögve! Az MS meg végleg magára pakolhatja a földet, amit már kiásott az évek alatt.

    2017, na ez egy érdekes év lesz :D

Új hozzászólás Aktív témák