Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Morden24 #16772 üzenetére

    Látom betanultad a szokásos Internet Explorer-védő dumát... :U
    Én egy szóval sem állítottam, hogy az IE több vírust szed be, mint a többi böngésző, és azt sem, hogy a többi lehozná a csillagokat az égről.
    Ez egyszerűen ízlések és pofonok kérdése, de ne állítsa már senki azt, hogy az Internet Explorer sokkal többet tud, mert az igencsak árulkodik a hozzá nem értéséről... :U
    Ráadásul az IE felülete véleményem szerint minősíthetetlenül szar, arról nem is beszélve, hogy mennyi beépülőt nem kezel... De azt hiszem, nem tisztem kifejteni, mit NEM tud az IE, mindenki döntse el maga, mit szeret jobban.
    Én elmondtam a véleményemet, de ez egyáltalán nem jelentette azt, hogy maga az IE gagyi, egyszerűen nem tetszik a grafikus felülete, ráadásul jelentősen lassabb az oldalak betöltődési sebessége az Operáéhoz képest. Ez nem szubjektív vélemény, hanem tény.
    Nem vonom azonban kétségbe az Internet Explorer biztonságosságát, nyilván nem véletlenül készülnek hozzá oly gyakran biztonsági frissítések. Viszont az is belátható, hogy éppen a gyakoribb használat (az IE-t nyilván többen használják, mint pl. az Operát) miatt készül hozzá több kártevő...
    Egyébként megfelelő védelmi rendszer birtokában teljesen mindegy, milyen böngészőt használsz.
    Remélem ezek fényében nem próbálod bemagyarázni, hogy márpedig az IE mennyivel jobb... :U

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák