Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Morden24

    nagyúr

    válasz Lauda #19609 üzenetére

    A kerneltől kezdve minden. Többek között ezért szoptak a rendkívül jófej gyártók, mert új drivermodellre kellett drivereket írniuk.

    Itt nem 5/95 emberről van szó. Itt arról van szó, hogy csillió ember netről letöltött, preaktivált fosokat telepít (itt nem világátlagot, hanem pl. fórumátlagot írok), amiket jobb esetben egy eredeti telepítőről, rosszabb esetben egy egyedi felépítésű OEM termék telepítőjéről kopíroztak.

    A másik, amit tudomásul kell venni, hogy a Vista nem XP, nem ugyanúgy működik, mint az XP. Ha ez valakinek nem kell, nem kell használni. Az, hogy programokhoz patch kell, nem tudom, min lepődsz meg, a legtöbb játékot úgy adják ki, hogy a videokártyagyártók hotfixekkel oltják a tüzet, mert nem mennek normálisan.

    Finoman hozzáteszem, 2007. márciusa óta használok Vistát, és nem voltak olyan problémáim, mint pölö neked, pedig a legkevésbé sem vagyok IT-zsonglőr vagy szakértő. Ha X embernél normálisan, rendeltetésszerűen megy, Y-nál meg nem, akkor nem X helyen van a csoda, hanem Y helyen az elbaszás.

    Ezt most nem leoltásként írom, csak elég felesleges következtetéseket levonni a saját esetedből. Sorry, ha ezzel megbántalak, de a monitorképes problémád és a warezjátékok után nem érzem reprezentatívnak a véleményedet... és neked sem kéne relevánsnak tekinteni. Maradj XP-nél, mert bevált, és ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    Sectumsempra - For Enemies

Új hozzászólás Aktív témák