Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    újra hi!

    félig offos, (vagy nem.)

    tudomásom szerint a winlogon.exe egy alapösszetevő, nem utólag települt akármi. de valamiért időnként fél percre kiakasztja a procit. úgy olvastam, hogy valami kártevő használja ilyenkor.

    baromi idegesítő, amikor megáll a film emiatt, de karanténba mindent bepakolászó antiakármiket többet nem telepítek, mert idáig több kárt okoztak, mint amikért használja az ember...

    de egyelőre nem a probléma forrásását akarom kiírtani, hanem a winlogon.exe processzorhasználatát, prioritását minimalizáni. de ezt feladatkezelőből nem engedi.
    van-e valami erőszakos módja, hogy pl. 10%-ban korlátozzam? (regeditben, akárhol...)

    és ha ezt meg tudom tenni, és meg is teszem, akkor pontosan milyen negatív következményei lehetnek. azaz, az esetleges víruson kívül mi az, ami természetes módon használjá? tehát, minek a lassulása várható még?

    csak még 1x: nem vírus- és trójai írtók felsorolását kérném, kizárólag a winlogon.exe procihasználatának korlátozási lehetőségei és ennek következményei érdekelnek.

    :R

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák