Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roPHka

    senior tag

    olyan problémám lenne, hogy adott egy gép, melynek úgy néz ki mindegyik alkotórésze hibátlan.
    Memtest, prime95 meg ilyen nyalánkságot futtatva már voltak, nem volt gond.
    Memóriahiba nincs, proci nem melegszik, bírta a kiképzést igaz a prime95 nem volt teljesen végig futtatva, csak pár órát hagytam hogy menjen.
    A hibajelenség a következő:
    volt újratelepítve is Windows, de most így 1 hét elteltével ismételten előjött a hiba, mely annyiból áll, hogy a windows betöltését követően a start menü és a tálca egy kissé elromlik.
    Ha a vezérlőpultra ráállok az egérkurzorral akkor nem kúszik elő a listája, és ha bal
    egérgombot nyomok rajta akkor megnyitja új ablakban, és innentől kezdve előjön olyan hiba is, hogy ha a felbontást átállítom automatikusan, vagy ha egy programot elindítok ami nem ugyanabban a felbontásban fut mint az XP, akkor a start menü végleg tönkremegy, és a start menü bal része ahol az utoljára megnyitott programok listája van, teljesen besötétül.
    Hiába állítom vissza a felbontást, nem történik semmi. Ilyenkor csak egy újraindítás segít a rendszeren, de utána ismét előjön újra és újra a hiba, és csak ugyanúgy lehet kiküszöbölni ha ismét nyomok egy resetet.
    A hozzáértők szerint mi lehet a gond?
    Én nem hardveres hibára gondolok, ugyanis driver is volt cserélgetve, a videókártyák is tökéletesek, de semmi.
    A windows újratelepítést követően jó volt egy darabig az egész, de mint említettem 1 hét elteltével újra előjött a hiba.
    Valami ötletet várnék, előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák