Hirdetés

Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    válasz #48613632 #32012 üzenetére

    1. A látótáv és a rádió hatótáv 2 teljesen független dolog. Az arty az egész pályát látja, tehát bármit spotolnak látni fogja, ha a rádiója és a spotter rádiójának hatótávolsága elég hozzá. Az arty azt is látja a kör elején, ha kidöntesz egy fát 900m-re, szóval ennek semmi köze a látótávhoz, sem pedig a rádióhoz. A tankok 500 méterre látnak el maximum, ehhez nem jön hozzá semmi rádió, vagy bármi, de mivel a játéknak van egy úgymond érdekes problémája (kockákra van osztva a térkép, a látótáv 500m, ha a kockák oldalaival párhuzamosan megy a spot, ha átlósan akkor értelemszerűen ~700m a látótáv, ezért lehet néhány pályán 600m feletti célpontokat is lőni tankkal, ennek semmi köze a rádió és a látótáv összeadódásához.

    2. Az elc szerepe nem scoutolás, pláne nem berohanás az ellenfél közé, hiszen forgatható torony hiányában nem igazán életképes. Az elc feladata a zavarkeltés, előremész, keresel egy bokrot, lősz, elhúzol onnan, mész máshová. Ez egy nagyon gyors td brutális camo-val és nagyon jó löveggel.

    Azt azért ne felejtsd el, hogy a játékosok 99%-a az én szememben béna, hiszen magamból indulok ki, magamat tartom átlagosnak, ebbe a 99%-ba tartozók pedig nagyon sok mindent rosszul gondolnak.

Aktív témák