Hirdetés

Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Na megint találkoztam a "frag éhség-jelenséggel". Batchat csapattársunk 5 killnél járt, 2 ellenfél maradt hátra. Rohadt jól játszott, gyakorlatilag ő nyerte meg a csatát. Írja közös cseten, hogy hadd legyen övé még egy kill, top gunt szeretne. Mindenki írja, oké.

    Meg is álltunk a 2 Ferdivel, sakkban tartva egy 17% hp-s T-44-et. 0kill-es 44% win rátás, 500 effes GW pantherünk persze megéhezett killre, így kilőtte a t-44-et, végre nem a 0 virított a neve mellett. Az mellékes, hogy a batchatünk is ott volt, nem sok kellett a TK-hoz.

    Bázisukon maradt egy kemper kv-1s. Nyomatékosan kérjük arty pajtit, hogy a batchat hadd hozza össze a top gun-t, megérdemli. A mi t-50-2 és batchatünk ráment a kv-ra beszorították, lesebezték és a kedves GW pantherünk csak oda küldött egy lövést, ezzel kilőve a kv-t meg adott egy kevés splash damage-t a sajátjainknak is.

    És ekkor remegő szájszélű, lucskosra izzadt hősünk megtörölte gyöngyöző homlokát, nyugtázta a 2-es számot neve mellett, megveregette a saját vállát és nagy elégedettséggel vetette magát a következő csatába a núbok közé, akik nélküle még egy lesebzett meddel és egy kemper kv-val sem boldogulnak...

Aktív témák