Hirdetés

Aktív témák

  • GrooveHero

    addikt

    Sziasztok. Nem tudom én régen miért útáltam annyira szegény VK3601H-t, még arra is vetemedtem, hogy eladjam, és áttérjek a ruszki frontra. Eljutottam kv-ig, aztán ott kicsit megálltam, mert hát azért egy Tigris még is csak egy Tigris. Kv-val elég jól ment a bosszantó lassúsága ellenére is, ígyhát újra megvettem a Vk-t, és hát meg kell mondja, nem bántam meg, sőt.
    Egy tegnapi sztorival kezdeném. Minszken voltam, forgolódtam össze vissza, hátha akad vki, akit ki lehetne lőni. Aztán megláttam kint a pálya szélén az úton egy heavy tankot. Na mondom kicsit megizzasztjuk. Mikor odaértem, akkor látom, hogy ez egy IS-3 olyan 50% körül, na mondom bekopogok neki, de észben tartottam, hogy ő az erősebb, könnyen ki is lőhet. A 88-as HE be volt már töltve :C Kibújtam és rálőttem, csak pár százalékot vett le neki, de ő persze arra sem méltóztatott, hogy felém fordítsa a tornyot. Mikor ismét kész voltam tüzelni, újra kibújtam, ezúttal 10% fölött kapott a ruszki vas, most már kicsit elkapta őt is az ideg, fordult is felém a cső, de nem tudott eltalálni, sőt egyáltalán lőni rám, mert én már visszabújtam a sarki ház mögé. Na mondom megkockáztatok még egy lövést, kerül amibe kerül. Hát került is, a fél tankomnak annyi volt,(most magamban elképzelem, amint hiányzik a tanknak a fele, pölö hosszában szét van vágva :DDD :DDD ) mikor megkaptam az IS3-tól a csomagot, de én sem szégyenkeztem, újabb 10% minuszt írtam a számlára. Aztán újra mertem lőni, mert az enemy újra elfordította a tornyot, biztos érdekesebb volt a Vk 4502, mint én, nem is csodálkozom. Most sajnos ismét csak pár százalék pergett le róla, de már közel jártam, miközben azt vettem észre, hogy más le se szarja az IS3-at. Megint csak eldördült a 88-as, és ezúttal egy hajszálon múlott az életem, mert ahogy igyekeztem vissza a ház mögé, a lassan MÉH-be való harckocsi lövedéke kb 1 méterrel csapódott az orrom előtt a talajba. Na, mondom, engem már nem érdekel, mindent egy lapra teszek fel, és kimegyek, lesz ami lesz. Mertem ezt azért megtenni, mert időközben az IS3 befordult az épületekhez. Ezazz, gondoltam magamban, most ráverek a seggére. Meg is lett az eredménye, már csak a festés tartotta össze a vasat. Bevittem még egy seggest, aztán iszkolnom kellett, mert már tolatott hátra, és kifordult elém. Oldalba lőttem, és 13%-ja maradt, nekem meg kb 3-4, mert kaptam tőle én is egyet szemből. Vége, lefőtt a kávé, game over, viszlát, mehetek a roncstelepre, mikor betöltött a kis tüneményem. Azonnal lőttem is, aztán az IS-3-ból nem sok minden maradt, felrobbant, röpködtek ki belőle az alkatrészek, és lángolt mint egy fáklya, miközben ezt hallgatam.
    "Enemy vehicle knocked out" - Zene volt füleimnek :C :C

    A másik sztorihoz csak képem van, mert lassan Logoutot írhatnék. De ha kíváncsiak vagytok rá, szívesen elmesélem.
    Szóval az említett pikcsör, jelezvén így is lehet bánni a picivel: :C :C :Y :Y :
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

Aktív témák