Hirdetés

Aktív témák

  • GrooveHero

    addikt

    válasz D.Orion #28521 üzenetére

    Nem akarom megmagyarázni hogy ez így van, vagy nincs, de akkor ha már itt tartunk, azt én sem vágom, hogy hogyan lőttem ki alig több mint 600 méterről, nem eegy tankot 152-es KV-val, ami azon kívül, hogy elit, nem tartalmaz ilyen kukker féleségeket, meg semmi féle látásnövelőt. Egyszerűen volt egy spotter a közelben, és vagy így, vagy úgy, de megláttam a tankot...az már más tészta, hogy el is találtam, és ki is lőttem.
    Nem igazán foglalkoztam eddig ezekkel, mert nekem eddig soha nem volt ilyen periszkóp, meg távcső, miegyéb, mégis elég jól boldogultam, és gyakran voltak ilyen 500 méter feletti killek is. Hasonló logika szerint látja az arty is a spotter tankot az ellenség bázisán, persze ennek elengedhetetlen feltétele, hogy maxos rádió legyen fent. Szóval 1 szó, mint 100, sztem igazából csak a rádió miatt láttad. de az is lehet, hogy nem. Nem okoskodm, csak nekem ez a véleményem. Ahogy írtam, nem használtam még ilyet, szólva az is lehet, hogy én tudom rosszul. Amennyiben így lenne, kérlek javíts/javítsatok ki.
    Köszi :R

    Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

Aktív témák