Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hitchins

    őstag

    Mielőtt bárki félreérti nem kötekedésből írom, és senkit nem akarok személyesen megszólítani, csak az észrevételem írnám le.

    Érdekes megfigyelni, hogy hogyan változik emberek hozzáállása a dolgokhoz. Amikor a ps4 és x1 kijött sokat olvastam arról, hogy ps4 erősebb és szebbek rajta a játékok stb. 2 fps-sel jobb meg nagyobb a felbontás is.
    Akkor az xbox-os oldal csak azt szajkózta, hogy nincs akkora különbség, nem is látni, és azt, hogy nem a grafika hanem a játék a lényeg. Mit kell foglalkozni felbontással meg fps-sel.
    Ugyanez a tábor, (sok esetben ugyanaz a személy) most teljesen rá van izgulva az xbox one x-re, ami semmit nem tud a x-hez képest a valamivel szebb grafikán kívül.
    Már most megy a rigmus, hogy a one x-en szebb a játék mint a ps4 pron.
    Vicces, vagy nem? Nem tudom?

    Ezt most ide írtam, mert az x1x miatt most éppen itt téma hogy mi jobb mi rosszabb, de természetesen ez nem csak az x-es táborra vonatkozik. A PS oldalon ugyanez a helyzet.
    Ott ugyanigy verték magukat az emberek az erősebb gépre, most meg ugyanazok előadják amit korábban az x tulajok, hogy a játék a lényeg nem a grafika és nem is látszik az a minimális különbség.(savanyu a szolo)

    Mégegyszer no offence, meg egyébként sem lenne értelme mert úgysem változik semmi.:) De inkább játszatok (ki mivel akar) ne méricskéljetek.

    Ricsi:
    Én nagyon örülnék, ha tényleg lennének ismét x exkluziv címek, de ha vannak nem értem miért nem lengetik be őket?
    Mindjárt 2018 van, én nem hiszem hogy ebből a genből sok van hátra és hát valamivel még előtte el kell adni a gépet. Mikor fognak megjelenni a játékok?
    Jók a multiplatform címek, de azért csak kellene valami igazi system seller.

Új hozzászólás Aktív témák