Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RAMb0

    tag

    válasz sch_a #53974 üzenetére

    Nekem is ez volt a tippem, csak nem elég egyértelmű, hogy mennyi kapcsolatot bír el router és router, a gyártók pedig nem igazán írják azért le ezeket az adatokat. ;)
    Tegnap hazafele menet megnéztem a két kapott router típust, s amint láttam, hogy már 2 sávosak, azonnal tudtam, hogy az enyém kevés lesz, ami otthon van. :)

    Illetve ma reggelig a laptopon futott 5 torrent megosztás (Linux Mint-en, alap torrent klienssel), természetesen amikor keltem, bár volt WiFi, de semmi más eszközt nem láttam, net sem volt. :( Ezek szerint már ez is sok. (az a fura, hogy a NAS-on ha 5 megosztás megy, attól nem hal le. Természetesen míg a notiról ment a teszt idejére, a NAS-os megosztást lelőttem.)

    Egy szónak is száz a vége, köszönöm a segítségeket, meglett a gond, este amúgy a skype hívással már nem volt gond, hogy csak a Box, a NAS és két mobil lógott a routeren (ja, a Tv-t el is felejtettem, de az szinte a nulla forgalommal egyenlő :D ). Megy a nézelődés. ;)

    FPS téma: újra leszedtem este a MEtro 2033 Demót, gyakorlásnak jó lesz, illetve az EA acces havi díja sem vészes, szóval azzal megérheti a BF 4 ;)

    Köszönöm a segítségeket. :) :))

Új hozzászólás Aktív témák