Hirdetés

2000 nites Acer monitor bukkant fel egy kínai webáruházban

A 49 hüvelykes óriáskijelző nagyon hasonló specifikációkkal rendelkezik, mint a Samsung kétszer ennyibe kerülő monstruma.

Egy új, EI491CRG9 kódnevű Acer monitor bukkant fel a kínai Taobao webáruházban, mellyel kapcsolatban nem is az idén márciusban bemutatott Samsung Odyssey G9-éhez hasonló specifikációk az érdekesek, hanem hogy mindezt nagyjából 1900 eurónak megfelelő összegért, vagyis az említett Samsung megjelenítő árának feléért listázták.


[+]

A monitorban helyet foglaló 49” képátlójú, 2048 zónás MiniLED háttérvilágítású, 1000R ívű VA panel 32:9-es képaránnyal rendelkezik, felbontása pedig 5120 x 1440 pixel, ez a csomag pedig nem csak játék (pl. szimulátorok, FPS-ek), de akár munka közben is hasznos tud lenni. A monitor maximális frekvenciája 240 Hz, míg GtG válaszideje mindössze egy ezredmásodperc, a variálható frissítési frekvencia, vagyis VRR technológiák közül pedig az NVIDIA G-Sync és az AMD FreeSync Premium Pro is a támogatottak között van. Külön érdekesség még, hogy a 32:9 képarányú kijelző 2000 nites maximális fényerejének köszönhetően megkapta a DisplayHDR 2000 plecsnit, amit a VESA hivatalosan még be sem jelentett, az azonban egyelőre még nem egyértelmű, hogy a színmélység valóban 12 bit, vagy csak egy ügyesen eladott 10-bites megjelenítővel van dolgunk – mindez kiderül majd az Acer hivatalos bejelentéséből.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés