Hirdetés

Az ASUS sem kíméli a hajlított, gyors frissítésű monitorok piacát

A TUF sorozatba érkező VG328H1B 31,5 hüvelykes, Full HD-s és 165 Hz-et tud FreeSynckel támogatva.

Zajlik az élet a játékosoknak szánt, magas frissítési frekvenciára képes, ívelt monitorok piacán: az MSI után most az ASUS jelentkezik egy ilyen termékkel a TUF VG328H1B kijelző képében.

Az 1500 mm-es ívvel rendelkező, VA panelre épülő eszköz Full HD felbontást kínál, 250 nites fénysűrűség, 3000:1 kontraszt és OC módban 165 Hz-es maximális frissítési frekvenciával. Az utóbbit AMD FreeSync Premium kompatibilitás teszi teljessé 48-165 Hz-es tartományban. A specifikációk között az ASUS egyébként a G-Sync kompatibilitást is kiemeli, de egyelőre nincs információ arról, hogy ezt hivatalosan is tesztelték volna. A szokásos ASUS extrákon (GamePlus, GameVisual, ELMB, Shadow Boost, stb.) túl 2x2 wattos hangrendszer áll még rendelkezésre, USB hub vagy magasságában állítható állvány viszont nem szerepel a menün.


[+]

A játékon túlmenően a grafikával foglalkozók számára lehet még érdekes, hogy 90%-os DCI-P3 és 120%-os sRGB lefedettségre számíthatnak a vásárlók, akik a képjeleket egy D-Sub és két HDMI bemenet segítségével juttathatják el a képernyőre, a hangok számára pedig befelé és kifelé is egy-egy analóg 3,5 mm-es jack áll rendelkezésre. Érkezésről és árról egyelőre nem közöltek részleteket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés