Az EKWB riserével szinte bármilyen házban használhatjuk állítva a VGA-nkat

Az EK-Loop családba tartozó eszköz léghűtéses, illetve a szlovének vízhűtéses megoldásaival szerelt VGA-ival is kompatibilis.

Az EK Water Blocks kicsit felvarrta a ráncait az EK-Loop Vertical GPU Holder névre keresztelt eszközének, az újdonságot pedig egy EVO – Gen4 jelöléssel különböztetik meg elődjétől. A fejlesztés abban az esetben nyújthat segítséget a felhasználóknak, ha grafikus kártyájukat állítva szeretnék beszerelni számítógépükbe, a ház viszont ezt gyárilag nem teszi lehetővé.

[+]

Az újdonságot – az elődmodellhez hasonlóan – a PCI Express bővítőkártyahelyekre szerelhetjük be, a keret összesen öt ilyen helyet foglal el, fontos azonban kiemelni, hogy csak olyan házak jöhetnek szóba, amelyek nyitott slotokkal rendelkeznek, vagyis az egyes foglalatok között nincs semmilyen elválasztó. Később EKWB az ilyen házakhoz is kínál majd egyedi keretet, addig viszont vagy kompatibilis kuckót kell használnia a felhasználóknak, vagy pedig marad a fúrás-faragás.


[+]

A 1,5 mm vastag acélból készült keret nem csak a PCI Express slotoknál rögzíthető a házhoz, hanem annak ATX alaplapok rögzítésére szolgáló csavarhelyeihez is, ilyen módon stabilabban megtámasztva legfeljebb három slot vastag VGA-nkat, mint egy olcsóbb megoldás esetében.


[+]

A rögzítőegység vételárába természetesen egy PCIe riser kábel is beletartozik, amely támogatja a PCI Express 3.0-s és 4.0-s szabványt is, hossza pedig 200 mm. Az EK-Loop Vertical GPU Holder EVO – Gen4 Riser névre hallgató eszköz már rendelhető a gyártó webáruházából, méghozzá 145 eurós vételáron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés