Frissült a Cooler Master vertikális GPU beépítőkészlete

A két irányban grafikus vezérlőnkhöz igazítható, természetesen PCI Express 4.0-s pakk masszív összképet mutat.

A Cooler Master nem csak egy új házcsaládról lebbentette fel a fátylat a közelmúltban, hanem bemutatta a VGA-k függőleges beépítéséhez szánt készletének harmadik generációját, ami nemes egyszerűséggel a Vertical Graphics Card Holder Kit V3 nevet kapta.


[+]

Az MCA-U000R-KFVK03 modellszámú, PCI Express 4.0-s megoldás sztenderd E-ATX-es, ATX-es vagy microATX-es géplakokba passzintható be, ám az utóbbiaknál előfordulhat, hogy a hátul szolgálatot teljesítő ventilátort kénytelenek leszünk eltávolítani.

[+]

A 165 mm hosszú riser kábellel érkező, moduláris felépítésű újdonság négy PCI bővítőhelyet foglal el, s míg hosszirányban 65mm-es intervallumon, addig kalyibánk oldalpanelére merőlegesen 30 mm-es határon belül állítható be. Az SGCC acélból lévő, flow-through típusú VGA hűtések észben tartásával készült konstrukció legfeljebb tripla slotos videokártyákat tud fogadni, és szükség esetén 200 vagy 300 mm-es kábelt is vásárolhatunk hozzá.


[+]

Az egy évre szóló garanciával megtámogatott termék 110 dollár körüli árral kerül kereskedelmi forgalomba, de néhány helyen sikerült elcsípnünk 70 euró tájékára akciózva.

Előzmények

Hirdetés