Visszafogott lett az MSI belépője az AMD A620-as alaplapok szegmensébe

Egy modell van, és a DDR5 RAM-ok, meg a némi múltba tekintés dualitása közé csupán a legszükségesebbeket sűrítették össze a tervezők.

Az MSI nem túlozta el a Socket AM5 platform fapados vezérlőhídjával – az AMD A620-szal – szerelt alaplapok piaci startját, ugyanis egyelőre csak egyetlen efféle jószágot mutatott be, a csupasz VRM-mel érkező PRO A620M-E-t.


[+]

A micro ATX formátumú deszka két DIMM slotjába 64 GB DDR5 memóriát pakolhatunk, túlhajtás keretei közt a modulok effektív órajelét legfeljebb 6400 MHz-ig tornászhatjuk fel, és az EXPO profilok is támogatottak. Bővítőkártyáinkat egy x16-os, fémmel megerősített PCI Express 4.0, illetve egy x1-es PCI Express 3.0 sín várja, míg SATA portokból négy áll a rendelkezésünkre, a 22 x 60 vagy 22 x 80 mm-es, x4-es PCI Express 4.0 interfésszel kommunikáló NVMe SSD-nket pedig egy magányos, fedetlen M.2 2260/2280 csatoló tudja elszállásolni. A gigabites RTL8111H hálózati lapkát a Realtek szállítja, ahogy a zajkeltésért felelős, nyolccsatornás ALC897 hangkodeket is.


[+]

Az elvileg 85 euró körüli összeget kóstáló konstrukció hátlapján két PS/2 port, egy HDMI, meg egy 15 tűs D-Sub kimenet, négy USB 3.0, valamint két USB 2.0 kapu található a tripla 3,5 mm-es jacken és az előző mondatban meglobogtatott Etherneten kívül. A frontra további két USB 3.0 és négy USB 2.0 aljzat vezethető ki, és természetesen a JRGB headert sem spórolták le a tervezők a fekete nyomtatott áramköri lapról (az USB Type-C-t viszont kissé érthetetlen módon sajnos igen), miközben PWM-es rendszerhűtő ventilátoraink kapcsán – dedikált kontroller híján – két tüskesorból gazdálkodhatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés