Braven BRV-1: természeti csapásoknak ellenáló, hordozható hangfal a láthatáron

Egyre több gyártó rukkol elő vezeték nélküli kapcsolat megteremtését is támogató, hordozható audiorendszerrel. Ezek között vannak saját médialejátszóval rendelkező darabok, illetve egyszerűbbek is, amelyek csak szimpla hangszóróként funkcionálnak. Ez utóbbi csoportba tartozik a Braven által piacra dobott BRV-1 is.

Braven BRV-1
Braven BRV-1 [+]

A terméken azért csavartak egy csöppet, így például került bele egy 1400mAh akkumulátor, ami 12 órányi folyamatos működésre elegendő energiát biztosít számára akkor, ha nem csatlakozik a hálózati áramforráshoz. Támogatja a Bluetooth technológiát, azaz a zeneszámok eljuttathatóak rá vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is a kompatibilis eszközökről. Akinek ez nem megfelelő, az használhatja erre a feladatra a 3,5 milliméteres jackdugót is.

Teljesen víz-, por és ütésálló, azt is kibírja, ha három méter mély vízbe dobják, vagy ha bedugják a hó alá. Így tehát a fürdőszobában, konyhában vagy egy medence partján is beválhat. Két hangsugárzójának maximális teljesítménye egyenként 3 watt, de ahova szánják, ez talán elég is. A modell az USA-ban, és a nyugat-európai áruházakban is megvásárolható körülbelül 180 dollárnak megfelelő áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés