Különleges fényezésű Parrot otthoni audioeszköz karácsonyra

Rengeteg cég próbálkozik, hogy kisebb-nagyobb falatkákat harapjon ki magának az otthoni audioeszközök piaci tortájából, és mivel a kínálat óriási, sokan a különleges darabokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. A japán Parrot is ezt az utat választotta a Zikmu fantázianevű termékével két évvel ezelőtt, és hogy ez jó döntés volt mi sem bizonyítja jobban, hogy még mindig van potenciál az eszközben. Karácsony alkalmából ugyanis most egy speciális fényezésű változattal lépnek elő, ami csak limitált példányszámban vásárolható majd meg.

Parrot Zikmu
Parrot Zikmu [+]

Az első pillantásra egy növekedési hormonokkal teletömött, trombita és pendrive szerelemgyerekének tűnő modell egyébként meglehetősen sokoldalú. Került rá egy dokkoló, amivel az Apple eszközök közvetlen fogadására képes, biztosítja az azon található dalok lejátszását, és eközben tölti is az akkumulátorát. Mivel támogatja az A2DP és AVRCP Bluetooth szabványokat, így a zeneszámok vezeték nélküli adatátviteli eljárást használva is eljuttathatóak rá akár 15 méteres távolságból is. Az RCA csatlakozónak köszönhetően pedig akár a tévére is rádugható, így javítva fel annak alapból satnya hangzását.

A három csatornás D osztályú digitális erősítővel ellátott modell maximális kimeneti teljesítménye száz watt. A 3,5 kilogramm tömegű, 75 centiméter magas termék a kialakításnak, a hangszórók elhelyezésének köszönhetően minden égtájba szórja a hangokat. Ára várhatóan 1200 dollár körül alakul majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés