CES 2022: az LG nagyon bízik a QNED tévékben

Öt új LG QNED tévé érkezézését jelentették be, amelyek között két 8K modell is megtalálható.

Az LG 2021-ben indította útjára QNED televízióit, és a jelek szerint a vállalat elégedett az elért eredményekkel. Legalábbis erről tanúskodik, hogy a világ egyik legfontosabb technológiai kiállításán azt közölték, hogy idén újabb ilyen típusú készülékek érkeznek.


[+]

Ha minden igaz, 5 új termékkel bővül a kínálat, amelyek mindegyike a vállalat Quantum Nanocell LCD paneljére, és egyet kivéve Mini LED háttérvilágítására épül. A csúcsot a 8K-s QNED 99 képviseli, amely 120 Hz-es képfrissítési rátát produkál, és a 30 000 LED-edet 2500 egyedileg vezérelhető csoportba osztották benne. Lesz egy szerényebb tudású 8K modell is idén, ez az LG QNED95, amelynél be kell érni 60 Hz-es képfrissítési rátával.

A 4K HDR fronton a QNED90 és a QNED85 képviseli a magasabb kategóriát, a QNED80 pedig a belépő szintet, utóbbi ugyanis csak Edge-LED háttérvilágítással bír. Az új QNED televíziók természetesen megkapták a webOS smart platform legújabb változatát, és elvileg 5. generációs Alpha 9 (8K modellek), illetve Alpha 7 (4K modellek) képfeldolgozó chip zakatol bennük.

Azt a konszern sajnos egyelőre még nem árulta el, hogy milyen áron, illetve mikortól lehet majd megvenni a készülékeket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés