Computex 2013: ASUS Republic of Gamers újdonságok

A tegnapi, nulladik napon megtartott ASUS "WETRANSFORM" esemény után ma a vállalat egy másik részlege mutatta be, az immáron kifejezetten játékosokat megcélzó ROG újdonságait. A látottak után kijelenthetjük, hogy a szakemberek nem sokat pihenhettek az elmúlt időszakban, ugyanis számtalan újdonságról hullott le a lepel. Most vessünk néhány pillantást ezekre!


(forrás: PROHARDVER!) [+]

Elsőként a játékosoknak szánt G750-es notebook-ról esett néhány szó, mely Haswell-alapú Core i7 processzorral, és az elérhető leggyorsabb mobil GeForce grafikus kártyával fog érkezni. A masina egyik érdekessége, hogy egy beépített fejhallgató erősítőt is tartalmazni fog.


Jobb szélen az új TYTAN PC a helyi Lara Croft társaságában (forrás: PROHARDVER!) [+]

A játékosoknak szánt TYTAN sorozat is új taggal gyarapodik, mely immáron többek között egy i7-4770K processzort, és NVIDIA GeForce GTX 780 grafikus kártyát fog felvonultatni.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

Intel Z87-as lapkakészlettel érkezik az LGA1150 foglalatos Maximus VI Formula, mely a TUF (Sabertooth) sorozatnál már látottakhoz hasonló hőpajzzsal gazdagodott, mely az alaplap mindkét oldalán segíti majd a hűtést. Debütál a tápellátáson trónoló CrossChill rendszer, ami a korábban már látott hibrid, a levegő és/vagy víz segítségével is üzemeltethető hatékonyabb hűtést takarja. Mindezeken felül frissül a hangzásért felelős SupremeFX hangkártya, mely a hangzás minőségének további javítás mellett tartalmazni fog egy fejhallgató erősítőt.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A Poseidon névre keresztelt legújabb, GTX 700-as sorozatú VGA-ról nem túl sok információ látott napvilágot. Biztosan egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a kártya egy, az alaplapi CrossChill rendszerhez hasonló hűtést alkalmaz, mely esetében szintén választható lesz, hogy levegő vagy víz biztosítsa a hőelvezetést.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A Maximus VI Impact személyében egy igazi újdonságot láthattunk. A vásárlók hosszas győzködése után az ASUS beadta a derekát, és elkészítette az első ITX-es ROG alaplapot. A kis méret ellenére a tervezők minél kevesebb kompromisszumot próbáltak kötni, így a tápellátásról 8+2 fázis gondoskodik majd, míg a hangzásról a SupremeFX Impact. Előbbi okán az alaplap akár egy nagyobb mértékű otthoni tuningnak sem fog majd ellenállni.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A Maximus VI Extreme sem maradhatott ki a jóból. Az OC Panel használatán volt a hangsúly, mely segítségével egy extrém tuning kísérlet keretein belül láthattunk egy i7-4770K-t 6861 MHz-en üzemelni, illetve kicsit később előkerült egy 4000 MHz feletti DDR3 órajel is, és ezzel együtt jelenleg elég sok rekordot tart az újdonság.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

Végül egy az ASUS által összeállított masina is előkerült, mely elsősorban az új Formula alaplap és a Poseidon VGA termékeket egyesítette, néhány egyéb ROG modellel karöltve.


Az egyedi "Formula I Poseidon" PC (forrás: PROHARDVER!) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények