Hirdetés

Core i7-es notebookot jelentett be az LG

Már nem ritkák a Core i7 processzorral felszerelt mobil gépek, ezúttal az LG jelentkezett egy új modellel. A készülék kétféle konfigurációban kerül a piacra, amelyek közül az olcsóbbik már kapható.

Az X-Note R590 közepesen nagy, 15,6 colos kijelzőt kapott, közepesen nagy, 1600x900 pixeles felbontással. A fehér és fekete színben elérhető notebook kétféle konfigurációban jelenik meg. Az XR7WK típusjelzésű változat csupán három tulajdonságában tér el az XR82K-tól: a processzorában, a beleszerelt memória mennyiségében, és a felhasznált merevlemez tárkapacitásában. A gyengébbik verziót a Core i7-820QM helyett Core i7-720QM processzorral szerelik fel, és 4 helyett csak 2 GB DDR3-1333 RAM jutott bele, és a winchester is 320 GB-osra csökkent 500-ról.

A gépekbe NVIDIA GeForce GT 230M grafikus kártya került, és mindkettőbe belefért egy DVD-író. A tömegük így nagyjából 2,5 kg a hatcellás akkumulátorral együtt. A vezetékes és vezeték nélküli hálózatokhoz a Gigabit Ethernet port, illetve a 802.11a/g/n Wi-Fi és a Bluetooth modul segítségével tudunk csatlakozni. A gépeket felszerelték kártyaolvasóval és webkamerával, és a hangkimeneten és -bemeneten, valamint az USB-ken kívül D-Sub és HDMI port is került rájuk. A Windows 7-tel ellátott gépekhez mellékelik az Aion MMORPG-t is, és az olcsóbbik változat már kapható Dél-Koreában nagyjából 1700 dollárnak megfelelő áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés