FireCuda szériás külső meghajtókkal bővíti portfólióját a Seagate

Az újdonságok között egy egyszerűbb és egy USB hubként is funkcionáló, RGB-s külső merevlemezt is találunk.

A Seagate tovább bővíti a játékosokat megcélzó FireCuda termékcsaládját, ezúttal két külső merevlemezről rántották le a leplet. Közülük az egyszerűbb szimplán csak FireCuda Gaming Hard Drive névre hallgat, és a 266 g tömegű eszközben kiviteltől függően 1, 2 vagy 5 TB merevlemez foglal helyet.


[+]

Az 1354 grammos FireCuda Gaming Hub egy fokkal összetettebb megoldás, hiszen amellett, hogy 8, illetve 16 TB kapacitású HDD-ként is funkcionál, előlapi USB 3.2 Gen1 Type-A és Type-C csatlakozóinak segítségével USB hubként is használhatjuk. Mindkét merevlemez kapott beépített RGB világítást, amit a Seagate Toolkit szoftver mellett a Razer Chroma rendszeréből is vezérelhetünk, továbbá közös jellemző még az USB 3.2 interfész, illetve a vásárlástól számított 3 éves Rescue Data Recovery szolgáltatás támogatása, amelynek köszönhetően adatvesztés esetén a vállalat emberei igyekezni fognak visszaszerezni elveszett fájljainkat.


[+]

A Seagate FireCuda Gaming Hard Drive kapacitástól függően 80, 110, vagy 180 dollárt kóstál majd, míg a Gaming Hubért 220, illetve 400 dollárt kell fizetnünk, a piacra kerülés pontos dátuma azonban egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés