A kiberpunkoknak biztos tetszeni fog a Seagate új SSD-je

A Cyberpunk 2077 dizájnnal ellátott meghajtó alapját a gyártó FireCuda 520-as modellje adta.

A Seagate a legjobb módját választotta annak, hogy népszerűsítse az itthon is legalább tavaly év eleje óta elérhető, FireCuda 520 jelöléssel ellátott SSD-jét, ugyanis most piacra kerül a Cyberpunk 2077 Edition, amiből összesen 2077 darab készül, ezt a készletet pedig a játék rajongói valószínűleg azonnal el fogják kapkodni.


[+]

Az 1800 TBW-s írástűrésre képes meghajtó belül teljes mértékben megegyezik az eredeti FireCuda 520-szal, tehát ezúttal is 96 rétegű, Toshiba gyártmányú TLC NAND flash chipekkel és a Phison PS5016-E16 kontrollerével van dolgunk, míg csatolófelületből a negyedik generációs, x4-es PCIe interfészt kapjuk. A limitált kiadás különlegessége az a sárga színű, alumíniumból készült, egyébként igen vaskos hűtőborda, mely a játék stílusjegyeit, valamint RGB világítással ellátott logóját viseli magán.


[+]

A meghajtó kizárólag 1 TB-os kivitelben lesz elérhető, a gyártói garanciát pedig 5 éven át élvezhetjük, a vételár viszont sokaknak mellbevágó lehet, hiszen a 280 dollár 90-nel több, mint az eredeti modell jelenlegi ára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés