Hirdetés

Frissítette az NZXT a Kraken szériás AIO hűtőit

A már eddig is piacon lévő X-3 széria új tagjai mellett bemutatkozott a kijelzővel felszerelt Z-3 sorozat is.

Az NZXT Kraken X-3 vízhűtősorozat utoljára 2016-ban kapott komolyabb frissítést, most pedig bemutatkozott az új generáció, melynek tagjai 7. generációs Asetek pumpával és fejlettebb RGB világítással lett ellátva.

Az új modellek elődeikhez hasonlóan egy rézlemezen keresztül érintkeznek a processzor kupakjával, a blokkba épített pumpa pedig akár 2800 percenkénti fordulattal küldi a felmelegedett hűtőfolyadékot a 400 milliméteres csövön keresztül az Aer P ventilátorokkal hűtött radiátor felé. A vízpumpa tetején az elődénél 10%-kal nagyobb üveglap kapott helyet, mely alatt ott ragyog az RGB LED-ek által megvilágított NZXT logó. A világításhoz kapcsolódó újdonság még a HUE 2 csatlakozó, amire egyéb HUE 2-kompatibilis LED szalagok vagy ventilátorok köthetők, ezzel is kibővítve az egyszerre vezérelhető eszközök számát. Az újdonságok 240, 280 és 360 mm-es radiátorokkal rendelkeznek, modellnevük X53, X63 és X73 lett, áruk pedig rendre 130, 150, illetve 180 dollár.


[+]

Új szériának számít a 280 és 360 milliméteres radiátorokkal szerelt Z63 és Z73 modelleket felvonultató Z-3 sorozat, mely specifikációit és külsejét tekintve is megegyezik az X-3 modellekkel, a különbség annyi, hogy az egyszerű RGB világítás helyett egy 6 cm átmérőjű LCD kijelzőt pakoltak a CPU blokk tetejére, amin az alapvető információk (hőmérséklet, fordulatszám) mellett előre beprogramozott vagy saját GIF animációk is megjeleníthetőek - a testreszabást az NZXT CAM szoftveren belül végezhetjük el.


[+]

A Z63 és Z73 AIO hűtők 250, illetve 280 dolláros árcédulát kaptak, piacra kerülésük dátuma – az új X-3 generáció tagjaihoz hasonlóan – egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

  • Új miniház az NZXT-nél

    A H1 nevű torony Mini-ITX alaplapokhoz készül, és tartalmaz egy tápegységet, egy riser kártyát és még egy vízhűtést is.

Előzmények

Hirdetés