Genesis Krypton 700 egér RGB-vel, természetesen játékosoknak

A lengyel Genesis termékei nem ismeretlenek előttünk, teszteltünk már tőlük mechanikus billentyűzetet és két egeret is. Most az utóbbi termékkategóriába érkezik egy újdonság, a Krypton 700, amit a vállalat felsőkategóriás gamer egérként emleget.


[+]

A 128 x 69 x 38 milliméteres méretekkel rendelkező, ismeretlen tömegű, jobbkezes használatra optimalizált, puha bevonattal ellátott rágcsálóban PMW 3310 optikai érzékelő dolgozik, aminek érzékenységét menet közben is lehet állítani 400 és 7200 dpi tartományban - öt előre meghatározott érték hívható meg a görgő felett elhelyezett gombbal. A maximális gyorsulás és követési sebesség rendre 30 g és 130 ips, a mintavételi frekvencia 1000 Hz.


[+]

Az egérre amúgy összesen nyolc gomb került (a fő gombok alatt Omron kapcsolókkal) melyek programozhatóságáról is gondoskodtak. Ehhez kapcsolódóan belső memória is rendelkezésre áll, illetve a megfelelő szoftveres háttér is elérhető. Ez utóbbiból állítható az 16,8 millió színű RGB világítás és az effektek is, ami egy gamer egér esetében ma már nem hiányozhat.


[+]

A Genesis Krypton 700 egér két év garanciával 12 000 forint körül lesz elérhető a magyar piacon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés