A Genesis legújabb egere elérte a mágikus 88 mérföld/órás sebességet

Na nem a perfect control, hanem az életérzés tekintetében kell ezt érteni.

A Genesis legfrissebb egerét akár múltba tekintésként is lehet értelmezni, hiszen a Krypton 310 névre keresztelt modell belsejében egy 20 g-s, 6666 fps-es, 500-tól 4000 cpi-ig skálázódó Avago ADNS-3050 szenzor teljesít szolgálatot, ami már néhány évvel ezelőtt sem jutott feljebb a ranglétrán a "szódával elmegy" szintnél. Persze voltak jobbfajta, "élhető" implementációi, mint például a Roccat Lua, de általánosságban véve azért nem ez volt a jellemző; meglátjuk, mit alkotnak majd a lencsével és a firmware-rel perfect control szintjén mindenesetre nagyjából 1,5 m/s-ot várhatunk, ami tulajdonképpen a legtöbb felhasználó számára elég szokott lenni.

[+]

A 125 mm hosszú, 68 mm széles és 39 mm magas, hétgombos, szimmetrikus eszköz fő klikkjei alatt "20 millió" kattintásos Huano kapcsolók húzták meg magukat, és a burkolat oldalsó részein némi textúrázás segíti az emelgetést/repozicionálást. A cpi fokozatokat 6 lépcsőben adhatjuk meg, s ha nem élnénk a Plug and Play áldott lehetőségével, a szoftverben való állítgatásaink a patkány belső memóriájában kerülnek mentésre.

[+]

A gyártó a tömeg szempontjából sem kívánt kifejezetten modern vizekre evezni, mert ugyan a 94 gramm még nem számít téglának, azért a középsúly felső határait ostromolja. A kábel 1,8 m hosszú, és a brosúra képeit nézve úgy tűnik, hogy szimpla PVC lesz, de ez még mindig százszor jobb irány, mint a sok évig hódító, határozottan nehéz és merev, harisnyás kivitel. A 16 millió színben pompázó, PRISMO effektes RGB világítás természetesen nem maradhatott ki a receptből; ezúttal a görgő és a tenyértámaszon megpihenő céglogó részesült a pislákoló figyelemből.

[+]

Ha minden a tervek szerint halad, a Krypton 310-es az elkövetkező hetekben veszi be a kereskedések polcait, és dobozára 26 eurós árcédulát fognak ragasztani. Ez amúgy a játékos kurzorkergetők kategóriájában meglehetősen olcsónak számít, de már ezen az árszinten is olyan ellenlábasokkal kell szembenéznie az újdonságnak, mint mondjuk a Logitech G102. Nyilván a méretet/formát nem helyettesítheti semmilyen egyéb specifikáció, szóval a Genesis üdvöskéjének is biztosan meglesz a maga kis szelete a piacból.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés