Hama blog: Xbox One kiegészítők

Múlt héten a Hama Playstation 4-hez kínált kiegészítőiből adtunk ízelítőt, ezen a héten pedig megmutatjuk, hogy a konkurens Xbox One-hoz milyen extrákat készített a gyártó. Ügyes megoldás a négyportos USB hub, amivel a játékkonzol oldalán, a nehezen elérhető mélyedésben lévő USB kapuból csinálhatunk négyet, így több vezérlő töltése, külső merevlemez és billentyűzet csatlakozása is kivitelezhető egyszerre, dugdosás nélkül. Az ötezer forintos bővítő szépen illeszkedik a készülék vonalvezetéséhez. Hasznos kiegészítő az Xbox One-hoz érkező Kinect 2 kamera tartókonzolja, melynek segítségével síkképernyős tévé tetejére vagy akár falra is rögzíthető az érzékelő. Ezt a terméket is ötezer forintért kínálja a Hama.

Az Xbox One vezérlőjéhez játék közben is használható töltőt kínál a Hama. Ez egy kisebb, 600 mAh-s NiMh akkumulátort tartalmazó hátlapból és egy jó hosszú, háromméteres USB kábelből áll. Az akkus hátlap a kontrollerre rögzíthető, és amikor elfogy a plusz energia, akkor a vezetéken keresztül folytatódhat játék közben is a töltés. Ennek az eszköznek a továbbgondolása a dupla, dokkolós töltő. Itt már két akkus hátlapot kapunk, amelyek segítségével a töltés mellett a vezérlők a mellékelt dokkolóba állíthatóak. A szóló töltő ötezer forintba, a dupla dokkolós nyolcezer forintba kerül.

Végül, de nem utolsósorban az Xbox One játékvezérlőjéhez is vehetünk nagyobb méretű, kiegészítő kupakokat a botkormányokra. Mind a négyféle formából két-két végződés van a kétezer forintos csomagban, így valószínűleg mindenki megtalálja majd a neki tetsző kombinációt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények