Hama blog: energiaforrás mobil készülékekhez

A mai modern ember legalább egy, de gyakran több mobil készüléket hord magával: okostelefont, tabletet, e-könyv olvasót és egyebeket, melyek kis méretükből és egyre növekvő teljesítményükből adódóan egyre hamarabb lemerítik saját akkumulátorukat. Ilyen esetekben jól jöhet egy külső áramforrás, ami elektromos hálózat nélkül, útközben is energiával szolgálhat.

A Hama kínálatában szereplő univerzális akku-pakk leglényegesebb paramétere, hogy 9000 mAh-s, vagyis 33 wattórányi elektromos energiát képes magába fogadni, majd USB csatlakozóján akár 1,8 amperes áramerősséggel mobil készülékünknek adni. Ezzel a mennyiséggel akár egy testes akkumulátorú, nagyméretű tabletet is teljesen fel lehet tölteni, kisebb, 7-8 hüvelykes tabletek esetén kettő, de akár három teljes töltésre is elég lehet, mobiltelefonunkat pedig még többször tölthetjük fel vele, így akár egy hosszabb túrára is ideális tartalék lehet a Hama hordozható megoldása.

Szerencsére a mobil töltő mérete nem túl nagy, körülbelül akkora alapterületű, mint egy okostelefon, csak vastagabb nála, de sajnos a súlyáról nincs információnk. Azt viszont tudjuk, hogy a Samsung akkumulátorgyártó részlegétől származó, jó minőségű lítiumpolimer cella dolgozik benne. Teljes feltöltése 12 órát igényel, további extrája a LED-es töltésjelzés. A Hama ügyes tartalék akkumulátora 19 900 forintba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények