Hamarosan a boltokban Darth Vader PC-je

A Star Wars filmek új trilógiájának befejező részét egy hónapon belül műsorra tűzik a világ szinte összes filmszínházában. Az összesen hat részből álló, gigantikus sikerű alkotás befejezése – mely a többi résszel együtt lényegében Anakin Skywalker életútját mutatja be a nézőknek – az 1977-ben vászonra került első (vagyis negyedik) rész minimálbüdzséjéhez képest hatalmas költségvetéssel készült, és a világ egyik legnagyobb, legjobban szervezett marketinggépezete áll a promóciók hátterében.

Ennek a gépezetnek egy apró fogaskereke az egyedi felépítésű gépeiről híres Alienware, amely a májusi bemutatóra az Aurora asztali PC-családjának két új tagjával kedveskedik a Star Wars világ rajongóinak. A két változat az Erő két oldalát; a Világos és a Sötét oldalt szimbolizálja. A gépek egyedi fényezést kaptak; míg a Világos oldallal szimpatizáló rajongók az utolsó (azaz elsőként megjelent) három rész pozitív szereplőit láthatják viszont számítógépük oldalára festve, addig a Sötét oldal komor fekete házára a Halálcsillagot pingálták – ez utóbbi modell azok számára, akik vigyázzba vágják magukat John Williams Birodalmi indulójának hallatán, mindenképpen kötelező darab.

Az AMD Athlon 64-es processzorait tartalmazó, SLI üzemmódot támogató, komoly tudású hardver némileg egyedi szoftvertartalmat is kapott; a háttérképek, a képernyőkímélők és a Windows rendszerhangjai mind igazodnak a Star Wars univerzum egyedi hangulatához.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés