Idén is lesz Android TV-s Panasonic televízió

A vállalat 2022-es LED LCD televíziói között is lesz olyan, amely a Google által fejlesztett okostévé platformot használja.

A Panasonic továbbra is keveri a kártyákat az okostévék frontján, azaz idei televíziói között továbbra is megtalálhatóak a saját, MyHomeScreen, illetve a Google által fejlesztett Android TV smart platformra épülő modellek egyaránt. Mindkét megoldásnak megvannak a maga előnyei, és valószínűleg a holding döntéshozói úgy gondolják, hogy ezzel felajánlják a választás szabadságát a felhasználók számára.

Az Android TV a LED LCD modellek között bukkan fel, és egyelőre az biztos, hogy az LX800 nevű termék ezt a platformot használja majd. Az LX800 75, 65, 55, 40 és 43 hüvelykes méretben érhető majd el, egyelőre ismeretlen áron. Azt viszont már lehet tudni, hogy a tervek szerint szeptembertől elérhető termék 4K felbontású, HDR támogatású panelt kap, és ellátták a cég saját, HCX Pro AI névre hallgató képfeldolgozó lapkájával. A modell rendelkezik integrált Chromecasttel, de mivel a Panasonic a jelek szerint nem bízik a Mini LED-ben, ezért hagyományos, Direct LED háttérvilágítási eljárásra épül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés