Hirdetés

A Jonsbo is jegyzetelt, mikor a Lian Li diktált

A kínai gyártó legfrissebb, ívelt üveggel megkoronázott géplakja az O11 által kitaposott ösvényre lép.

Úgy látszik, hogy a Jonsbo is merít a Lian Li portfóliójából, hiszen nemrégiben bemutatta a TK-2 típusjelzésű, feketében (TK-2 Black) és fehérben (TK-2 White) választható, alaplapokat ATX-es formátumig fogadó miditornyát, ami az elülső oszlopát mellőzve zavartalan félkörpanorámát biztosít hardvereinkre.


[+]

A 408 mm magas, 300 mm széles, illetve 435 mm mély, 7 bővítőhelyes konstrukció vertikálisan kettéosztott belsejében 165 mm magas processzorhűtő, 405 mm hosszú videokártya, egy 2,5 vagy 3,5, továbbá egy 3,5 hüvelykes meghajtó fér el.


[+]

Az alkatrészeket balról egy hátra is belógó, hajlított edzett üveglap takarja, miközben a jobb oldalon két porszűrő betéttel (amelyekből egyébként alulra úgyszintén jutott egy termetes példány) kiegészített, légrésekkel gazdagon ellátott fémpanel nyugszik. A becsavarozható ventilátorok száma kilenc, de a vizes rendszer kedvelőinek sem törvényszerű a csalódás, ugyanis két 360 mm-es radiátorban gondolkodhatnak.


[+]

A tetőn szintén kipipálhatók a szellőzést segítő perforációk, és az előlapi kivezetések táborában egy USB 3.2 Gen2 Type-C kaput, egy USB 3.2 Gen1 Type-A csatlakozót és egy 3,5 mm-es kombójacket köszönthetünk. Az üresen 8,5 kilogrammot nyomó kalyiba 800 jüant, szóval elvileg nagyjából 40 000 forintot fog kóstálni.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés