Hirdetés

Lian Li akkordokat pendít meg az ASUS új, TUF szériás géplakja

Félkörpanoráma, kéményhatás, jó szerelhetőség, széles körű bővíthetőség, vízhűtések előnyben; te vagy az, O11?

Az ASUS egy jól pakolható ATX-es házról rántotta le a leplet, ami legfeljebb tizenhárom ventilátort (egy mindenképp tartozék) vagy három légkavarót, plusz négy radiátort képes fogadni, és a TUF Gaming GT502 nevet kapta.


[+]

A 446 x 285 x 450 mm-es, 8+3 bővítőhelyes megoldás belterét függőlegesen osztották ketté, miközben 163 mm magas processzorhűtőknek és 400 mm hosszú videokártyáknak biztosít elegendő helyet. Az utóbbiakhoz jár egy többféle módon (horizontálisan 46-139, vertikálisan 15-42 mm) belőhető támaszték, amely még a VGA állított üzembe helyezése esetén is használható marad.


[+]

A maximum 200 mm hosszúságú tápegység az alaplapi tálca túlsó, kábelmenedzsmentre 90 mm-es térrészt allokáló oldalára kerül, ám egy három adattároló, esetleg egy 360 mm-es radiátor rögzítésére lehetőséget nyújtó keret ugyancsak itt található. Edzett üvegből nem csupán balra, hanem az egy USB 3.2 Gen2 Type-C aljzatot, egy USB 3.0 kaput, egy 3,5 mm-es kombójacket, meg egy Aura Sync-es TUF logót viselő front háromnegyedére is jutott, porszűrő betétekből pedig három van.


[+]

A négy 2,5/3,5 hüvelykes meghajtót elszállásoló kalyibának lesz egy TUF Gaming GT502 Plusként listázott verziója, amihez négy 120 mm-es, ARGB LED-ekkel megszórt léghajtót, meg egy hateszközös ARGB/PWM kontrollert adnak, és mindkét modellhez mellékelnek két (összesen 30 kilogrammos teherbírású) pamut hordfület, amelyekkel legfrissebb szerzeményünk egy csapásra könnyedén szállíthatóvá válik. A pontos megjelenési dátumot és a leendő vételárakat egyelőre még nem közölték, de ez nem csoda, hiszen még a termékoldalak sincsenek készen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés