Ilyen, amikor a Porsche dizájnerei terveznek hangrendszert

A KEF Gravity One árán is meglátszik, hogy nem egy szimpla, átlagos darab.

A Porsche-ről mindenkinek a sportautók, esetleg a batár városi terepjárók jut eszébe először, pedig a cég olykor megjelenik az elektronikai univerzumban is. A dizájnereket ugyanis néha felkérik különféle cégek, hogy segítsenek a termékek külsejének kialakításában, és ennek köszönhetően van már például porschés kávéfőző, kenyérpirító, sőt hangrendszer is.

KEF Gravity One
KEF Gravity One [+]

A KEF kínálatában már eddig is megtalálható volt egy ilyen masina, a 2900 euróba kerülő Porsche 911 Soundbar, és a vállalat most egy újabb modellel duplázza a Porsche Design termékkínálatát. A Gravity One a hordozható hangsugárzók családjába tartozik, és első pillantásra valószínűleg senki meg nem mondaná, hogy ehhez is köze van a német autógyárnak.

A termék megkapta a Uni-Q technológiát, amelynek köszönhetően képes 360 fokban szórni a hangokat. Emellett magától értetődően lehetővé teszi, hogy Bluetooth kapcsolaton (aptX támogatás) juttassák el rá a zenei tartalmakat, és a 3,5 mm-es analóg hangcsatlakozót sem spórolták le. Akkumulátorának üzemideje 10 óra, képes a csatlakoztatott mobil eszközök töltésére, a készülékháza alumíniumból készült. Az valószínűleg senkinek nem okoz különösebb meglepetést, hogy az árcédulán jó vastagon fogott a toll, egészen pontosan 380 eurót, azaz mintegy 115 000 forintot kérnek el érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • KEF

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés