Hirdetés

Két modellel bővült az MSI B450-es palettája

Mindkét újdonság beépített Wi-Fi modullal és a harmadik generációs Ryzenek támogatással kerülnek a boltok polcaira.

Az MSI tovább bővíti már egyébként is népes B450 palettáját, ugyanis most lehullt a lepel az ATX méretű B450 Gaming Pro Carbon Max Wi-Fi és a micro-ATX formátumú B450M Bazooka Max Wi-Fi modellekről.


[+]

Mindkét, beépített Wi-Fi modullal ellátott újdonság gyárilag támogatja a harmadik generációs Ryzen processzorokat, amelyek mellé négy DDR4-es memóriamodult társíthatunk, a nagyobb modellnél 64, a kisebbnél pedig 128 GB maximális kapacitásig. A Gaming Pro Carbon Max alaplap kiváltságaihoz tartozik az USB 3.2 Gen2 Type-C csatlakozó, a dupla x16-os PCI Express 3.0-s slot megléte, valamint a két darab M.2 SSD foglalat (amelyek közül az egyik hűtőbordával is fel lett szerelve), míg a kisebb testvérnél csak USB 3.2 Gen1 Type-A csatlakozókat, illetve egyetlen x16-os PCI Express 3.0 slotot és M.2 foglalatot kapunk. A gamerek számára a legfontosabb kérdés bizonyára az, hogy ez mind szép és jó, de van-e beépített RGB világítás, a jó hír pedig az, hogy igen, van, de csak a nagyobbik modellen, a micro-ATX-es alaplap esetében be kell érnünk az RGB fényekhez szükséges csatlakozókkal.


[+]

Az MSI B450 Gaming Pro Carbon Max Wi-Fi és B450M Bazooka Max Wi-Fi pontos piacra kerülési ideje és árazása egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés