Hirdetés

Négy részre osztották a Thermaltake új házának előlapját

A Versa T26 TG ARGB az üveg és a szellőzőrács kedvelőinek igényeit is kielégíti.

A Thermaltake új, Versa T26 TG ARGB névre hallgató modelljének tervezői úgy tűnik, nem tudtak dönteni abban a kérdésben, hogy üveg vagy rácsos előlapot kapjon a maximum E-ATX méretű alaplapokat fogadó toronyház, ugyanis mindkét verzió megtalálható az újdonságon négy, egymással megegyező méretű panel formájában.


[+]

Ez az előlap mögött elhelyezett három darab, egyenként 120 mm átmérőjű, ARGB világítással rendelkező ventilátor munkáját némileg megnehezíti, a dizájnt viszont jelentősen feldobja, ha pedig valakinek extra hűtésre van szüksége, a tetőlemez alá további három, hátra pedig még egy, 120 vagy 140 milliméteres ventilátor is felszerelhető. Szerencsére a vízhűtést preferálók sem maradnak ki a jóból, hiszen radiátorok telepítésére is megvan a lehetőség, maximum 360 milliméteres hosszig.


[+]

A 464,2 x 225 x 485 milliméteres kiterjedéssel rendelkező toronyház belső méreteit az alaplap formátumán kívül az is jól mutatja, hogy processzorhűtőből 175 mm magas, ATX tápegységekből pedig 200 mm hosszú darabok is beférnek, míg az akár vertikálisan is behelyezhető grafikus kártya hosszának maximuma 380 mm. Adattárolók számára összesen négy helyet alakítottak ki a tervezők a ház belterében, közülük kettő az alaplaptálca hátoldalán van és kizárólag 2,5 hüvelykes példányokat fogad, míg a két, a tápegység kamrájában található fiók 2,5 és 3,5 hüvelykes lemezek behelyezésére is alkalmas. Az I/O panel a gépház rácsos tetején kapott helyet, és a bekapcsológomb, a reset kapcsoló, valamint a világítás vezérlőgombja mellett két-két jack és USB 3.0 csatlakozót vonultat fel.


[+]

A Thermaltake Versa T26 TG ARGB árát és piacra kerülésének pontos időpontját sajnos nem árulta el a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés