Hirdetés

Jól bővíthető, microATX-es kockaházak a Thermaltake logójával

A Divider sorozatú megoldások gyarapodtak egy friss altípussal, ami összesen négyféle változatban érkezik a boltok polcaira.

A Thermaltake egy új, Mini-ITX-es és microATX-es deszkák fogadására felkészített házszériáról lebbentette fel a fátylat, konkrétabban a Divider 200 termékcsalád négy tagjáról. A jövevények kétféle kivitelben és színben készülnek, de megőrzik a korábbi Divider modellek szexepiljét, a baljukon szimmetrikusan keveredő acél és üveg anyagokat: míg a Divider 200 TG belterét három irányból határolják 3 mm vastagságú, edzett üvegből lévő panelek, addig a Divider 200 TG Air nagyobb hangsúlyt fektet a szellőzésre, hiszen ablak helyett gazdagon perforált fémlemez feszít a frontján, s ha ez nem volna elég, mindkét típusból egyaránt létezik fekete, illetve fehér (TG Snow és TG Air Snow) verzió.


[+]

A 364,7 mm magas, 333,2 mm széles és 425,7 mm mély, öt bővítőhelyes kockák 185 mm magasra nőtt processzorhűtőket, 310/340 mm-es videokártyákat, 180/200 mm-es ATX tápegységeket, három 2,5 és három 3,5 hüvelykes (vagy hat 2,5 hüvelykes) háttértárolót, valamint legfeljebb 7 ventilátort (melyekből kettőt gyárilag mellékelnek; egy 200 mm-eset előre, egy 120 mm-eset hátra) tudnak fogadni. A vizes rendszereket favorizáló felhasználók ugyancsak dörzsölhetik a tenyerüket, mivel három radiátort állíthatnak munkába odabenn, ráadásul ezekből kettő 280 mm-es is lehet.


[+]

A könnyebb szerelhetőség érdekében a géplakok több moduláris elemmel rendelkeznek, és különösebb küzdés nélkül vázra csupaszíthatók – itt jegyeznénk meg, hogy alkatrészeink tisztán tartásában négy porszűrő betét igyekszik segítő kezet nyújtani. A tető elejébe költöztetett I/O sziget tartalma megfelel a kor követelményeinek, mert két audio jack és a két USB 3.0 konnektor jobbján egy USB 3.2 Gen2 Type-C interfész nyert rajta elhelyezést.


[+]


[+]

A sima TG variánsok 140, a TG Airek pedig (nettó) 150 dolláros áron kerülnek kereskedelmi forgalomba, 3 éves időtartamra szóló garancia kíséretében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés