CES 2022: LCD kijelző trónol a Thermaltake új miditornyán

Az ATX-es újonc tervezésekor nem bántak csínján az üveggel, s ha emiatt nem is lesz szellőzésben csúcskategóriás, azért egészen jól mutat.

A Thermaltake egy újabb Divider szériás házzal gyarapította kínálatát, amely oldalról légzőrésekkel megtámogatott frontjának tetején egy 3,9 hüvelykes LCD kijelzővel érkezik, amire a különböző szenzoros információk mellett animált GIF-eket vagy képeket egyaránt kirakhatunk, egy kis egyedi szájízt kölcsönözve ezzel géplakunknak.


[+]

A friss, 7 bővítőhelyes megoldás a Divider 550 TG Ultra nevet kapta, és balról edzett üveglappal határolt beltere a szokásos módon, vízszintesen van két részre osztva. A kukkolónyílással ellátott tápkamrában minden bizonnyal egy 2,5/3,5 hüvelykes kombókeret is meghúzza magát, ám ebben nem vagyunk biztosak, mert a gyártó az efféle specifikációkat – vagy épp a leendő vételárat – egyelőre nem közölte (még a termékoldal sincs készen), tehát a beépíthető processzorhűtők és videokártyák magasságának, illetve hosszának potenciális maximuma sem ismeretes. Az utóbbiak kapcsán annyit említ a brosúra, hogy lehetséges a vertikális pozicionálás, és még extra szerelékek sem kellenek hozzá, de szeretnénk hinni, hogy nem a mi látásunkkal van probléma, mikor a faron nem leljük meg a függőleges bővítőhelyeket.

[+]

Előre három 120 mm-es, ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light, valamint Gigabyte RGB Fusion 2.0 technológiákkal címezhető LED-ekkel meghintett ventilátort mellékelnek, amelyek egy üvegpanel mögött állomásoznak, és a képek tanúsága szerint hátra szintén becsavaroztak egy natúr fekete légkavarót. Természetesen a vízhűtések hívei sem rekednek a körön kívül, hiszen a 240, továbbá 360 mm-es radiátorok üzembe helyezése úgyszintén opció, és legalább kettőnek áll a vásár (egynek elöl, egynek pedig felül).


[+]

Az üveg a tetőn is képviselteti magát, és a két USB 3.0 portból, egy USB Type-C konnektorból, no meg két audio jackből álló I/O sziget ugyancsak itt található. Ha jobbról vesszük szemügyre a kalyibát, megpillanthatjuk a termékcsaládra jellemző, szimmetrikus háromszöges dizájnt, és csakúgy, mint az ablakos térfélre, ide is került némi perforáció annak érdekében, hogy a hardvereinket hűsítő fuvallatok útja ne legyen teljesen elzárva.


[+]

Zárójelben jegyezzük meg, hogy a fényjátékot a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel szintúgy dirigálhatjuk, és ha például Floe RC Ultra 240/360 vagy Toughliquid Ultra 240/360 kompakt AIO-kat használunk központi egységünk hűtésére, a személyre szabott GIF-jeink átúszhatnak a vállalat portékáinak apró képernyői között.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés