Hirdetés

Egy fokozattal feljebb kapcsolt a házak szegmensében az NZXT

A Lian Li O11-re emlékeztető, kétféle színnel és kivitelben készülő konstrukció vázra is csupaszítható.

Az NZXT egy ATX-es házzal frissítette fel kínálatát, amelynek edzett üveg oldallapja folytonosan csatlakozik a javarészt ugyancsak üvegből lévő frontjához, a jobb oldala zsúfolásig van rakva szellőzőrésekkel, és a tetőpanelje is szabad rálátást biztosít a vertikálisan kettéosztott belterére. A H9 Elite névre keresztelt, 7 bővítőhelyes géplak (lábakkal) 495 mm magas, 290 mm széles és 466 mm mély, miközben üresen 13,1 kilogrammot nyom a mérlegen.

NZXT H9 Elite
NZXT H9 Elite [+]

A processzorhűtők 165 mm-es magasságig, a videokártyák pedig 435 mm-es hosszúságig férnek el a porszűrőkkel védett belsőben, míg a tápegység az alaplapi tálca túloldalán helyezkedik el, mely térrészben 91 mm-es helyet hagytak a kábeldzsungel rendezésére.

NZXT H9 Elite
NZXT H9 Elite [+]

A háttértárolók tekintetében négy 2,5 hüvelykes, illetve két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtónak zöld a lámpa, és alkatrészeink hőmérsékleti mutatóinak kordában tartását legfeljebb tíz ventilátorral segíthetjük, amelyekből négy 120 mm-es példányt (három RGB-s, egy fények nélküli) gyárilag megkapunk a pénzünkért. A vizes rendszerek használói maximum négy radiátorban gondolkodhatnak, és ezekből három akár 360 mm-esre is nőhet.

NZXT H9 Elite
NZXT H9 Elite [+]

A 290 eurót kóstáló megoldás előlapi kivezetései felül, jobb oldalt állomásoznak, és a magányos 3,5 mm-es jacken, valamint a két USB 3.0 porton kívül egy USB 3.2 Gen2 Type-C aljzat is erősíti a felhozatalt.

NZXT H9 Flow
NZXT H9 Flow [+]

A feketében és fehérben egyaránt választható újdonságnak akad egy 190 eurós, H9 Flow nevezetű variánsa, ami felül üveg helyett gazdagon perforált fémet hord, és mind a négy légkavarója mentes a fénydiódáktól.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Előzmények

Hirdetés