Orion kazettásmagnó a láthatáron

A retró külsejű SCR-B9 életrevalóságáról egy közösségi finanszírozású kampány során győződött meg a gyártó.

Az Orion márkanevet birtokló japán Doshisha konszern bejelentette, hogy egy új, de retró külsejű hordozható hangeszközzel lépnek színre. Ez az SCR-B9 fantázianevű termék, amelyet a Green Funding nevű közösségi finanszírozású oldalon is megfuttattak korábban, hogy teszteljék a piacot. A visszajelzések pozitívak voltak, így boltokba kerülhet a 43 780 jenes, azaz durván 100 000 forintos készülék.

A modell legnagyobb különlegessége, hogy tartalmaz egy kazettás decket, valamint egy függőlegesen beépített optikai meghajtót is, amely a CD-lemezek (CD-DA/CD-R/CD-RW) kezelésére képes. A termék rendelkezik SD szabványú kártyaolvasóval, és a tartalmak USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattároló eszközökről, illetve a Bluetooth támogatás révén vezeték nélküli úton is eljuttathatók rá.

Rendelkezik AM/FM tunerrel, tehát rádiózni is lehet a segítségével, valamint a 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül akár mikrofon is ráköthető. Nagyon reméljük, hogy ez a termék eljut hazánkba is, nálunk biztos lenne rá kereslet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Orion

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés