Mobil házimozi rendszerrel rukkolt elő a Sony

A cég azzal kecsegtet, hogy az akkumulátoros Sony HT-AX7 mindenhol remek térhangzást teremt.

A Sony egy igen érdekes hangeszközt dob piacra még idén nyáron. Ez a HT-AX7, amely augusztustól vásárolható majd meg 550 eurós, azaz mintegy 210 000 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Sony HT-AX7
Sony HT-AX7 [+]

A 4.0 csatornás termék egy mobil hangrendszer, amely egy központi egységből, és két vezeték nélkül csatlakozó szatellit hangszóróból áll. A felhasználónak csak annyi a feladata, hogy ezeket háromszög alakban elhelyezze maga körül, és ezt követően a 360 Spatial Sound technológiának köszönhetően megvalósítható a térhatású hangzás. Természetesen, ha valaki erre nem vágyik, akkor beállíthatja azt is, hogy mindhárom hangszóróból ugyanaz szóljon, és így egy nagyobb helyiség is egyszerűen megtölthető hangokkal.


[+]

A terméket nem szükséges hálózati áramforráshoz csatlakoztatni, akkumulátora 30 órányi működésre elegendő energiát biztosít számára. A központi egység kompakt (30,6 x 9,7 x 12,3 cm), és a súlya sem vészes, hiszen alig 1,4 kilogrammot nyom. A kör alakú szatellit hangszórók még kisebbek (12,2 x 3,9 cm), és csupán 30 dekagramm a tömegük. Távirányító nem jár hozzá, a kezelés egy ingyenesen letölthető mobilalkalmazáson keresztül történhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés