Hirdetés

Patyolat AIO, ezúttal a DeepCooltól

A kínai multi sem vonta ki magát a mostanában feltünedező trend alól, miszerint egy már piacon lévő, kompakt vízhűtés egy gyors revíziót követően fehér gúnyát ölt.

A DeepCool szivárgások ellen beépített, automatikus nyomásszabályozóját használó Castle 360EX modell sem kerülhette el a sorsát, arról nem beszélve, hogy lassan nyakunkon van a tél is, í]y megszületett a határozottan gusztusosra sikeredett GamerStorm Castle 360EX White.


[+]

Amint az a névből adja magát, a 402 x 120 x 27 mm-es méretekkel rendelkező, alumíniumból készült, duplakamrás radiátoron három darab, 120 mm-es légkavaró teljesít szolgálatot. A 64,4 cfm maximális légszállítást tudó, anti-vibrációs keretet viselő, folyadékcsapágyas ventilátorok (TF120 S) természetesen PWM vezérlést használnak, és percenkénti fordulatszámuk az 500 és 1800 közti tartományban szabályozható, legfeljebb 32,1 dB(A)-s hangerő mellett. A kissé talán szokatlan kivitelű, két rétegből felépülő lapátok elvileg a légáramlást gyorsítják és ha mást nem, legalább egy érdeklődő pillantást mindenképpen megérnek.


[+]

A háromfázisos motorral és egy dedikált kontrollerrel megtámogatott, alaplapi RGB technológiákkal is szinkronizálható világítással szerelt pumpában serénykedő ventilátor már fix sebességen (2550 rpm +/- 10%) jár, 17,8 dB(A) zajt produkálva. A blokk méretes kontaktfelülete rézből van, felső része pedig egy mozdulattal lecsavarható, és – a négy égtájhoz tartva magunkat – tetszőleges orientációval visszahelyezhető; nincs többé masszív szívrohamot indukáló, fejjel lefelé álló logó a gépházban. Ha ennyi nem volna elég a világot megváltani és unjuk a banánt, egy grátisz logó "chipet" szintúgy kapunk a csomagban, de ha kreativitásunk éppen bimbózó fázisban van, saját verziónkat is legyárthatjuk hozzá.


[+]

A Castle 360EX White egy multiplatformos megoldás, hiszen míg Intel részről az LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1366, LGA2011(-3), illetve LGA2066 tokozásokra, addig AMD oldalon Socket FM1, FM2(+), AM2(+), AM3(+), AM4, továbbá TR4 foglalatokra applikálható fel a drága. A termék e hónaptól érhető el, 160 eurós fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés