Hirdetés

Prémium fejhallgatóállvány a Corsairtől

Az ST50 névre keresztelt állvány mindenféle csicsa, és – ami sokaknak a legfontosabb – RGB nélkül tudja díszíteni asztalunkat, illetve kéznél tartani fejhallgatónkat.

Sok mindenre szeretik ráaggatni a gyártók a prémium jelzőt, régóta vártuk, hogy mi lehet az a termékkategória, ahol legközelebb elsüthetik ezt. Úgy tűnik, hogy a Corsair meghallgatta imáinkat, hiszen ST50 jelölésű asztali fejhallgatóállványuk nagy kezdőbetűvel hirdeti termékoldalán, hogy ez bizony nem egy akármilyen headsettartó.


[+]

A matt fekete színű, anodizált alumíniumból készült eszköz tervezése bizonyára része volt a „ki tud a legkevesebb tollvonással eladható terméket rajzolni” nevű háziversenynek a Corsair székházán belül, aminek mi persze nagyon örülünk, jó végre egy olyan eszközt látni, ami nem a girbegurba éleivel próbál a játékosok szívébe férkőzni. Szerencsére a funkcionalitást sem gondolták túl, az ST50-nek tényleg csak az a feladata, hogy az asztalon könnyen elérhető közelségben megtartsa fejhallgatónkat, nem kívánja átvenni a karácsonyfa szerepét, vagyis az RGB LED-ek a mai trendekkel ellentétben kimaradtak. Ugyan az eszköz tömegéről nem osztott meg információkat a gyártó, azt azért elárulták, hogy a talp alján csúszásgátló gumi betétek kerültek elhelyezésre, így az állvány nem fog akaratunk ellenére odébb vándorolni akár hevesebb asztalcsapkodás hatására sem.


[+]

A fényes Corsair logóval díszített újdonság már rendelhető státuszban van, vételára 35 amerikai dollár.

Előzmények

Hirdetés