Sokoldalú retrós "táskarádió" a Pure műhelyéből

Formatervezési irányzatok jönnek-mennek, de nagyon úgy fest, hogy a retro sohasem fog kimenni a világból. Az otthoni audiotermékek iparágában évek óta meghatározó szereplőnek számító Pure Audio kínálatában eddig is megtalálhatóak voltak az ilyen típusú termékek, és most egy újabb ilyen modellel bővült a portfólió.

Pure Evoke F4
Pure Evoke F4 [+]

A 128x64 képpont felbontású OLED kijelzővel felszerelt Evoke F4 első pillantásra egy régivágású hordozható táskarádióra hasonlít, de a specifikációk alapján annál azért többet kínál. Támogatja a Bluetooth (A2DP) technológiát és rendelkezik beépített Wi-Fi-vel, így képes a kompatibilis termékekről vezeték nélküli úton is a zeneszámok fogadására. A webes rádióadók elérésére is kiképezték, sőt havonta 5,85 euróért meghallgathatóak a Pure Music felhőalapú adatbázisában található zeneszámok is. Beépített médialejátszójára az USB-n keresztül csatlakoztatott hordozható médialejátszókról, személyi mobil eszközökről, illetve adattároló egységekről is eljuttathatóak a WMA, AAC vagy MP3 fájlok.

Pure Evoke F4
Pure Evoke F4 [+]

A 3,5 hüvelykes Full range hangsugárzóval ellátott, 200 eurós eszköz maximális névleges kimeneti teljesítménye 7 watt és képes együttműködni a hozzá külön megvásárolható ChargePAK F1  típusú akkumulátorral, amely 12 órányi működésre elegendő energiát biztosít számára.Az FM mellett  DAB/DAB+/DMB-Radio tunerekkel, azaz a digitális sugárzású rádióadások vételére is alkalmas.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Pure

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés